Genieten doe je samen

Veelgestelde vragen

Vragen over de woning

Alle woningen zijn inclusief carport met plek voor twee auto’s. Voor meer informatie neem kunt u contact opnemen met de makelaar.

Nee dit is niet mogelijk, wel kan de aansluiting met een leiding worden geregeld, en aanpassing in de meterkast.

Na het tekenen van de koopovereenkomst neemt de kopersbegeleider contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kun je je wensen betreffende je woning bespreken.

De woning wordt opgeleverd zonder keuken. U kunt de keuken die u zelf uitzoekt laten inbouwen.

De woning wordt standaard opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Dit betreft een toilet en fontein in toiletruimte. De badkamer bevat een douche, een extra toilet en een wastafel. Uiteraard zijn andere wensen bespreekbaar met de kopersbegeleider. Mocht je elders een badkamer willen kopen, dan kan dit ook.

Nee, wel is het mogelijk om de installatie geschikt te maken voor koeling van de woning.

Algemene vragen

Vanaf 3e of 4e kwartaal 2021 start sloop werkzaamheden. Geschatte oplevering eerste kwartaal 2023.

De woning koop je van EFY Group hiermee sluit je de koopovereenkomst, de bouw wordt geregeld door Ter Steege Bouw uit Apeldoorn met hen sluit je een aannemingsovereenkomst.

Dit is de periode dat de woning voor jou is gereserveerd. In deze tijd kun je vragen stellen en de woning aankopen. Met het nemen van een optie wordt de woning voor jou gereserveerd en is dus niet beschikbaar voor anderen. Het geeft jou exclusiviteit.

Na het tekenen van de koopovereenkomst heb je één kalenderweek bedenktijd.

Zo lang levering van de woning nog niet definitief is, is het belangrijk je goed voor te laten lichten over de mogelijkheden van de lengte van een hypotheekofferte. Dit kan bij een hypotheekadviseur. Gebruikelijk bij nieuwbouw is dat ze meestal half jaar tot jaar de offerte laten gelden.

Ja, dat kan tussen de woningen in.

Vergunningsvrij mag er 30m2 gerealiseerd worden maximaal 1.80 meter hoog.

Ben jij ge´nteresseerd in een woning van Vlindertuin?
Schrijf je dan nu snel in voor dit unieke project.

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.