eigen plek is goud waard

Oppervlakte
129 m2
Inhoud
499 - 503 m3
Perceel
248 - 275 m2
Achtertuin
173 - 199 m2
Slaapkamers
5

Woning Links

Begane grond
Lekker languit op je veranda. Met de voeten in het gras van de binnentuin. Naar buiten staren vanuit de ruime woonkamer en keuken. Of even heerlijk wegdommelen in de privacy van de achtertuin. Op de begane grond geniet je volop van het groen om je heen.

Eerste en tweede verdieping
Ruimte, ruimte en nog meer ruimte. Met in totaal vijf slaapkamers op de eerste en tweede verdieping mag je dit zéker een royale gezinswoning noemen. Wordt het slapen of werken? Een hobby- of studeerkamer? Het wordt sowieso genieten van ruimte!

Kies je voor Vlindertuin dan kies je voor buiten leven en buiten genieten. Dat kan hier volop. En waar je maar wilt. Met vrienden dineren in de avondzon op de veranda aan voorzijde van het huis. Met de kinderen ravotten in het zachte gras van de binnentuin, aan diezelfde groene voorzijde. Of heerlijk rustig en privé relaxen op de loungebank in jullie besloten achtertuin – ja, ook net zo groen als alle andere plekken rond het huis.

Plattegronden

Woning Links

Woning Links

Meer informatie

Woning Rechts

Woning Rechts

Meer informatie

Ben jij ge´nteresseerd in een woning van Vlindertuin?
Schrijf je dan nu snel in voor dit unieke project.

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.